Tanév: 
2023-2024

Kedves Szülők!
Kedves Diákok!

Idén első alkalommal szervezett Alapfokú Művészeti Iskolánk tábort, ahová a tanárok sokféle programmal várták a résztvevőket. A reggeli napindító mozgásokat követően többféle fonási technikával készítették a diákok a színválasztási lehetőségekhez mérten a karkötőket és a különféle fonatokat. A diákok megismerkedhetek a körmönfonás technikájával is. A "Gondolatfonoda" műhely munkáját Brechler Bernadett szülő és Vékony Evelin volt piarista diák segítette. A kórus, grafika és gitáros műhelyek mellett, szabadtéri kincskereső játékra is sor került, amelynek alkalmával csapatokat alakítottunk és kincskereső lapon lévő instrukciók értelmezését követően el is indulhatott a kincskereső túra.
A keddi napunk két fő programja a Szegedi Szimfónikus Zenekar Székházába tett látogatás és a délutáni időszakban a várva - várt Színháztréning program volt.
Ez utóbbi eseményen a teljes közösséget érintő mozgásos feladatok, valamint csoportos szituációs játékok vártak a diákokra. Nagyokat nevettünk és közben megcsillanhattak az egyéni képességek a bemutatott jelenetek alkalmával az egyéni vállalkozó kedv hatására.
Az utolsó napon már a zárószámra koncentráltunk, ahová meghívtuk a szülőket, de a felkészülés előtti órákban még megcsodálhattuk iskolánk orgonáját és persze ki is próbáltuk. Az alábbi összeállításban látható mindhárom napunkról készült fotós beszámolónk.

Tábori fotóalbum
https://drive.google.com/drive/u/2/folders/19PygkMv7BYjg80MrvJhhlMnE25Ki25bU

  Szervező tanárok:
 - Kuzma - Vojtovics Tímea (kórus és zongora)
 - Fábri - Ivánovics Tünde (népi ének)
 - Csányi Ildikó (gordonka)
 - Rózsa Kitti (magánének és színháztréning)
 - Köblös - Rupáner Ágnes (színjátszás és színháztréning)
 - Pető Bence (gitár)
 - B. Kovács István (grafika)
 - Szalkai Sándor (gitár, kincskeresés)

Szegedi Piarista Iskola
(Alapfokú Művészeti Iskola)